„Moc děkuji všem doktorům a sestrám na gynekologicko porodnickém oddělení Klaudiánovy nemocnice za milý přístup, který mě příjemně překvapil," uvedl šťastný otec.

Luboš Odháněl, kromě otcovských povinností, myslí i nadále na hudbu. Se svoji kapelou vyrazí k prvnímu letošnímu vystoupení do Chlumce nad Cidlinou, bude to ale až 17. února. „Luboš Suchánek z kapely Komunál nás pozval ke společnému koncertu, a takové pozvání se neodmítá,“ říká Luboš Odháněl. 

V březnu pak fanoušci kapely uslyší Odháněla v sokolovně v Bělé pod Bezdězem při Happy festu, který pořádá známý organizátor hudebních akcí Jan Šťastný.

Popřát miminku vše dobré přijela středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová, ředitel nemocnice Ladislav Řípa i ředitelka Zaměstnanecké pojišťovny Škoda Darina Ulmanová.
Porodnice hlásí rekordní počet dětí

Kromě pracovních povinností v pivovaru Holba, kde Odháněl pracuje, se upírají myšlenky i na natočení singlu a klipu k jedné písničce. „Zatím nevíme, zda to bude ke staré písničce, kterou bychom předělali do nového aranžmá, nebo zda to bude zcela nová skladba. V každém případě, i když máme dostatek písní na cédéčko, asi se do toho nebudeme pouštět. Doba dlouhohrajících cédéček je v současné době utlumena a kapely se spíše vydávají cestou singlů a klipů,“ podotkl Luboš Odháněl.

Ten nemá ve skupině stálé obsazení, ale koncertuje s partou osvědčených hudebníků. „Je to vždy podle toho, jak kdo má čas. Kluci hrají ještě v jiných kapelách, tak se vždycky dáme nějak dohromady a zahrajeme,“ vysvětlil Luboš Odháněl.

Na pódiu se s ním tak objevují bubeník Zdeněk Hlaváček, basový kytarista Martin Nováček, kterého alternuje Jaroslav Vedral, klávesista Josef Žalud, kytaristé Jan Veselý, Roman Procházka, Martin Čermák a občas také Lukáš Maruška. „Všem jmenovaným bych touto cestou rád poděkoval za dosavadní spolupráci a čtenářům Boleslavského deníku přeji v roce 2018 hodně zdraví a štěstí.“

Základní škola. Ilustrační foto.
Skandál na základní škole: učitelka druháků se opila, ředitel raději rezignoval
Tříkrálový průvod v Mnichově Hradišti.
OBRAZEM: Tříkrálový průvod v Mnichově Hradišti