A jak se zdá, i když na sociální síti kolovalo upozornění, že vstup je jen na vlastní nebezpečí, návštěvníky to neodradilo. Byli snad zvědaví, jak se kuchaři poperou s nošením jídla? Nebo byli jen hladoví? Ať je to jak chce, nikdo nestrádal, naopak.

Když Boleslavský deník dostal možnost podívat se do kuchyně, v plénu se ozvalo, že by si číšnice „vyměněnou" pozici kuchařky klidně ponechala i na další dny. To jeden z kuchařů, který roznášel jídlo na place, si jen tak trošku postěžoval, že talíře pálí. Nicméně, protože byl zvláštní den, se zvláštním datem 29. února, který se bude opakovat zase až za čtyři roky, připravila restaurace také speciální menu.

Kromě bramboračky si návštěvníci pochutnali například na belgických hranolcích, grilované vepřové krkovičce, pečeném kachním stehýnku či těstovinách, a nechyběl ani dezert v podobě koláče.