Zima ještě neřekla své poslední slovo, ovšem už nyní se na řadách míst začínají objevovat poměrně velké výtluky. V Mladé Boleslavi na ně velice často upozorňují strážníky městské policie obyvatelé města.

Na jeden takový před několika dny upozornila žena z Okružní ulice v Mladé Boleslavi. „Operační důstojník závadu nahlásil odpovědnému zaměstnanci Odboru dopravy a silničního hospodářství Magistrátu města Mladá Boleslav,“ uvedl ředitel městské policie v Mladé Boleslavi Tomáš Kypta.

Pozorní by ovšem měli být motoristé také u hlavního vlakového nádraží v Mladé Boleslavi, kde po přejetí mostu narazí na velké množství výtluků. Místo přitom není označené!

Také v ulici Na Radouči čeká na řidiče několik velkých děr. Problémy ovšem nejsou jen v Mladé Boleslavi, nýbrž prakticky po celém okrese.

Foťte díry!

Pokud o výtluku, který komplikuje provoz na Mladoboleslavsku víte, nenechávejte si to pro sebe a pošlete nám snímek s krátkou popiskou onoho místa. Pomůžete tak dalším řidičům! Prvních pět čtenářů, kteří e-mailem zašlou fotografie velkých výtluků s krátkým textem, získá jako odměnu nástěnný kalendář fotoobrázků zpěvačky Evy Pilarové pro rok 2012. Snímky posílejte na adresu Tomas.Jezek@denik.cz a do předmětu uveďte heslo Výtluky.