Na těchto webových stránkách Boleslavského deníku můžete hlasovat vždy jednou za 24 hodin z jedné IP adresy.

Hlasovat lze také v tištěném Boleslavském deníku, formou hlasovacího kuponu, kde vašeho favorita vepíšete do kuponu, který doručíte do 16. března do redakce Boleslavského deníku (osobně nebo poštou na adresu Boleslavského deník, Železná 107, Mladá Boleslav).

Jak se určí pořadí pejsků?

Hlasování se skládá z internetové a kuponové části. Po ukončení hlasování se obě umístění obodují a sečtou. První místo jeden bod, druhé místo dva body, třetí místo tři body… Pejsek, který bude mít nejnižší součet bodů z obou částí hlasování, vyhraje.

Pokud budou mít pejsci shodný počet hlasů, vyhraje ten, který se umístí lépe v kuponové části soutěže. V žádném případě to ale neznamená, že by kuponové hlasy měly větší váhu. Pouze se kvůli jejich, dá-li se to tak nazvat, obtížnějšímu získávání a následnému doručování do redakce, upřednostní.

Ceny a postup do krajského kola

Na první tři pejsky čekají zajímavé ceny od našich partnerů. Vítěz dostane jako hlavní cenu obojek, vodítko, sedmikilový pytel s krmením Acana, kloubní výživu Geloren dog a medaili. Druhý pejsek v pořadí získá tříkilový pytel krmení Acana, kloubní výživu Geloren dog a medaili. Pejsek na třetím místě se může těšit na balíček plný pamlsků, kloubní výživu Geloren dog a medaili.

Vítězný pejsek postoupí do krajského kola, kde na tři nejúspěšnější čekají další, ještě hodnotnější ceny. Vítěz regionu Praha/střední Čechy navíc obdrží pohár.

Psí miláček Deníku.