To je hlavním hnacím motorem benefičního turnaj starých gard, který se uskuteční už zítra ve fotbalovém areálu v Dolním Bousově.

Jak vysvětlila Lenka Horylová z Nadace Rakovina věc veřejná, podporou výzkumu a vývoje v oblasti nádorových onemocnění v nejširším záběru, ale i dalších závažných civilizačních onemocnění, se nadace zabývá už od roku 1997.

„Rakovina je silný protihráč. Nemá kritéria na výběr branek, do kterých dává góly. Jen pochopením její taktiky můžeme vyhrát tu největší ligu na světě naše zdraví, naše životy," dodává.

Patronkou nadace je právě modelka Vlaďka Erbová, která zítra do Bousova dorazí i spolu se svým partnerem Tomášem Řepkou.

Zda za starou gardu Řepka skutečně vyběhne na trávník zůstává otázkou. Oficiálně se již několik týdnů individuálně připravuje, protože by měl brzy nastoupit za Baník Most, zařídí se tedy podle pokynů svého trenéra. Nicméně přítomen bude, a fanoušci se mohou těšit na podpisovou akci.

„Chtěli bychom opravdu poděkovat za podporu naší činnosti všem nadšeným organizátorům Benefičního turnaje starých gard, především autorce myšlenky, Monice Procházkové, starostovi Dolního Bousova, ale i řadě dalších," uzavírá Horylová.