Právě dnes ještě můžete odevzdat kupón, vystřižený z Boleslavského deníku, a zamíchat tak pořadím. „Sčítání začíná. Redakce je už nyní zavalena kupóny, a to ten největší nápor čekáme teprve dnes," říká na základě předchozích zkušeností sportovní redaktor Jarda Bílek.

Tisíce hlasů přibývají také na webových stránkách, hlasování tady končí dnes o půlnoci. Do té doby ale můžete každou hodinu poslat hlas svému oblíbenci.

Přestože redakci Boleslavského deníku čeká perný víkend s matematikou v hlavní roli, osazenstvo už je o kousek dál.

„Výsledky sice ještě neznáme, ale ty pro nás v tuhle chvíli nejsou až tak podstatné. Ladíme totiž scénář, prohazujeme role, vymýšlíme vtípky a vůbec se snažíme, aby byl letošní ročník originální," vysvětluje šéfredaktorka Šárka Charousková.

„Překvapení na moderátorském poli? Kdepak, my nesmíme ani naznačovat. Řeknu vám jen, že překvapení máme. Původně měl Luboše Dvořáka zastoupit Leoš Mareš, ale nakonec jsme sáhli ještě o třídu výš,"směje se tajuplně Jiří Macek, šéfredaktor středočeských Deníků a jako obvykle hlavní hvězda večera. Nebo ne?

Každopádně vstupenky na akci jsou k dispozici v inzertním oddělení Boleslavského deníku a slavnostní galavečer se blíží mílovými kroky.

Pokud chcete vědět, kdo získal sportovní korunu na Mladoboleslavsku pro rok 2015, přijďte ve středu 16. března v 18 hodin do Domu kultury v Mladé Boleslavi.

Vstupné se neplatí, nicméně doporučujeme zajistit si vstupenky předem, uspořádání je totiž stolové a místa rychle mizí!