Blížil se večer, a ona tak zůstala zcela bezprizorní na chatě mimo město. Žena však prokázala duchapřítomnost, informovala z cizího telefonu o své situaci městskou policii a požádala strážníky, aby s její situací seznámili jejího syna. Ten žije v Mladé Boleslavi a od jejího auta má náhradní klíče.

Mluvit budou o sídlišti

Mnichovo Hradiště – Vedení města připravuje úpravy sídliště Jaselská. Stav veřejných prostranství především v ulicích Jaselská, V Cestkách, Čsl. armády a Víta Nejedlého je dlouhodobě neuspokojivý, a to ať už se jedná o stav komunikací, zeleně či parkování. Proto bude v průběhu letošního a začátkem příštího roku vypracovaná studie, která bude sloužit jako vodítko postupných úprav. Město ale chce ještě předtím znát názor obyvatel sídliště, a proto se dnes od 18 hodin v sále 2. základní školy uskuteční veřejné setkání a diskuze. Místní tak budou mít příležitost sdělit, co je na sídlišti nejvíce problematické nebo naopak funguje dobře. Zároveň budou mít možnost vyjádřit svůj názor k budoucí podobě sídliště.

Ilustrační foto.
Vodohospodáři požádají o obří dotaci

Oslaví příchod slunovratu

Kosmonosy – V areálu hotelu Galatea se v neděli 18. června uskuteční od 15 hodin oslava slunovratu, která nabídne program pro celé rodiny. Příchozí se seznámí s technikou masáží pro děti i rodiče, poslechnou si inspirativní vyprávění o tom, jak vlastnoručně postavit roubenku, kouč psychologie mysli jim poradí, jak žít v souladu s vlastní přirozeností, proběhne křest knihy o životě bez antikoncepce a večer bude patřit slovanským tradicím a hudbě.

Útok bude netradiční

Dobšín-Kamenice – Sbor dobrovolných hasičů z Dobšína-Kamenice zve na osmý ročník soutěže v hasičském útoku, která se tu uskuteční v sobotu 17. června od 15 hodin. Na prostranství u staré hasičské zbrojnice se týmy mužů a žen utkají v netradičním útoku, takže diváci se rozhodně budou bavit.

Není Bělá jako Bělá, tak se jmenuje akce, jejíž tradice se v Bělé pod Bezdězem zrodila v roce 2013. Letošního ročníku s nádechem retra se zúčastnilo osm delegací.
OBRAZEM: Zápolení Běláků ovládli ti z České Bělé