Dopraváky neuplatil

Mladoboleslavsko - Ze zločinu podplácení byl před nedávnem obviněn třiapadesátiletý profesionální řidič, který se pokusil uplatit dopravní policisty. Došlo k tomu na 35 kilometru D10 směrem na Prahu. Při kontrole řidiče cizí státní příslušnosti bylo zjištěno, že měl na snímači otáček umístěn magnet, který vyřadil digitální tachograf z činnosti, čímž cizinec nedodržoval ani stanovené přestávky. Poté, co mu byla uložena bloková pokuta ve výši několika tisíc korun a jeho dopravci kauce ve výši 100 tisíc korun, se pokusil vnutit policistům úplatek ve výši 200 euro pro každého člena hlídky. Na základě tohoto jednání skončil na policejním oddělení, kde si vyslechl obvinění ze spáchání zločinu podplácení, za což mu hrozí až šestiletý trest.

Bazén v Mladé Boleslavi.
Návštěvnost bazénu vloni atakovala 300 tisíc

Klinika Dr. Pírka zahájila provoz nového pracoviště

Mladá Boleslav - Klinika Dr. Pírka zahájila provoz svého nového ambulantního pracoviště. Většina ambulantních činností kliniky je nově přemístěna do nedávno otevřeného pavilonu. Pacienti zde naleznou fyzioterapii, neurologickou, anesteziologickou, ortopedickou a kardiologickou ambulanci nebo gastroenterologickou poradnu. Moderní lékařské pracoviště nabízí pacientům odbornou péči s využitím špičkového technického vybavení a komfortní zázemí. Nejen pacientům je k dispozici také kavárna a nově otevřená restaurace Štěpánka.

Nemocnice začala opravovat úrazovou ambulanci

Mladá Boleslav - Nedávno byla v Klaudiánce zahájena oprava prostor úrazové ambulance. Ta je dočasně přesunuta do nového centrálního příjmu. Prostory čekárny jsou z části uzavřeny a přesunuty vedle recepce centrálního příjmu. Vstup do budovy je stále stejný. Stavební práce by měly být hotové do konce února.

Ilustrační snímek.
Termíny jarní očisty měst už byly stanoveny
Ilustrační foto.
Změny příměstské dopravy se nyní týkají autobusů, v únoru má dojít na vlaky