Benefice se uskuteční již zítra od 14 hodin a na své si přijdou zejména milovníci tance.

„Program připravujeme speciálně pro tuto jedinečnou show a to včetně kulis, kostýmů i choreografie," láká k účasti organizátorka Mariana Šelemberková.

A kdo všechno předvede své nadání? Předně Taneční skupina LP Pik dance pod vedením tanečníka a choreografa Petra Pika, která z Mistrovství ČR v disciplínách České asociace tance v Jablonci nad Nisou přivezla desítky medailí, klienti z Domova pro Mentálně postižené Harcov Liberec (připravují show na motivy krále popu Michaela Jacksona), boleslavští školáci z 2. základní školy, taneční školka a přípravka LP Pik dance nebo maminky dětí, které zatančí s šátky.

Program však nesestává jen z tanečních vystoupení. Studentky z poděbradské hotelovky rozbalí barmanskou show, kadeřnickou show předvedou dámy ze salónu Adonis, zapějí členky boleslavského dětského pěveckého sboru Paprsek a vystoupí a své nové CD pokřtí finalista Česko Slovensko má talent a muzikálový zpěvák Jaroslav Parči.

První část programu bude završena předáním šeku.

Večer bude od 20 hodin program pokračovat koncertem kapely KTP Václava Boteho a následným setem DJs, kteří připravují zejména hity 80. a 90. let.

Všichni, kteří se podílejí na programu, vystoupí bez nároku na honorář. Veškeré vybrané peníze tak skončí tam, kde jsou opravdu potřeba. Zájem o vstupenky je veliký, ale každý další návštěvník se počítá!