V nočních hodinách ze 6. na 7. září došlo k vloupání do dvou domů v ulici Havlíčkova a Jana Palacha v Mladé Boleslavi. V prvním objektu, ve sklepních kójích bytového domu, byla odcizena dvě jízdní kola v celkového hodnotě 16 tisíc korun.

Ve druhém domě v prostorách provozovny v Havlíčkově ulici došlo ke krádeži několika tisíc korun a notebooku s nabíječkou. Odcizením a poškozením byla způsobena škoda ve výši téměř 30 tisíc korun.

Zdroj: Youtube

Policisté v obou případech zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody a krádeže. Za takové skutky hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Jen pohotová reakce šoféra autobusu zabránila střetu. I tak se po prudkém zabrzdění v autobusu dva školáci lehce zranili.
Dvě děti se zranily v autobusu na cestě do školy. Řidič musel prudce zabrzdit

Mladoboleslavští policisté se obracejí na veřejnost i na samotné muže, kteří jsou dobře rozpoznatelní na téměř minutovém záznamu. „Žádáme muže na záznamech, aby se policistům sami přihlásili a celou věc pomohli objasnit. Dále žádáme všechny, kteří znají totožnost mužů, aby se taktéž policistům ozvali na linku 158 nebo přímo mladoboleslavským policistům na telefon 735 785 751,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.