Vylekaná matka popisuje pondělní událost následujícím způsobem. „Ráno v obci Všechlapy zaútočil neznámý muž v tmavě modrém autě, zřejmě tranzit. Zastavil před naší dcerou, čekající na odvoz do školy a lákal ji s tím, že má v autě pro ni překvapení. Naštěstí řekla ne a k autu se nepřiblížila,“ uvedla Michaela Kadlecová.

Případ oznámila na policii. „Zabývají se jím nymburští kriminalisté. Vyšetřování teprve započalo, v tuto chvíli nebudeme zveřejňovat podrobnosti. Vyzýváme rodiče, aby své děti opakovaně instruovali s tím, že nemají k nikomu cizímu nastupovat do auta,“ řekla policejní mluvčí Petra Potočná. 

Ilustrační foto
Zloděj vykradl auto ženě, která odváděla dítě do školky

Prakticky k témuž vyzývá matka dívky ve statusu na facebooku, který sdílí řada dalších lidí. „Upozorněte okolí a vaše děti, ať se nestane nějaké neštěstí. Budeme doufat, že se ten ubožák najde a bude náležitě potrestán,“ píše Michaela Kadlecová.

Podle dostupných informací se podobným případem zabývají i policisté na Kladensku. Další informace o případných výsledcích vyšetřování přineseme v příštích dnech.

Nymburská lávka přes Labe se zatím pro veřejnost nezavře.
Lávku přes Labe v Nymburce zatím nezavřou. Shání peníze na nový most