Pořádný rachot se v noci na sobotu ozval z ulice 17. listopadu v Mladé Boleslavi. Starší muž, posilněn notnou dávkou alkoholu, ukázal svoji sílu. Ve zmíněné ulici nejprve hlasitě pokřikoval, pak se začal ozývat i rámus. Pod jeho kopy nakonec padlo k zemi několik žlutých plastových kontejnerů na plasty. O kus dál pak zelený plastový koš na psí exkrementy.

Tím to ovšem neskončilo. Muž několik minut postával na cyklostezce a pořvával do celého okolí. V tu dobu ale místem jel i cyklista, kterého se opilec pokusil "sejmout" z kola. To se mu ovšem nepodařilo a tak se za bicyklistou rozběhl s hlasitým vulgárním nadáváním. Nakonec z místa odešel směrem do Havlíčkovy ulice. Cestou nezapomněl povalit zmíněné žluté popelnice.

V tu chvíli už o jeho řádění věděla městská policie. Deníku to řekl ředitel Tomáš Kypta s tím, že na opilce, ničící popelnice v ulici 17. listopadu upozornila místní občanka.

V Havlíčkově ulici pak agresivní opilec prokopl skleněné vstupní dveře. "I z tohoto vchodu bylo přijato telefonické oznámení na stejného opilce. Hlídka po příjezdu na místo mladíka zjistila a vzhledem ke způsobené škodě byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si věc převzala k došetření. Strážníci ještě mladíka doprovodili do ulice 17. listopadu, kde pod jejich dohledem zvedl a narovnal všechny povalené kontejnery, které vrátil na místo a vše řádně uklidil," uvedl Kypta.