Z manželské hádky se vyklubala šarvátka tří mužů
Mladá Boleslav – Policisté vyjížděli ve středu do ulice U Stadionu k manželské hádce. Nakonec se z ní vyklubalo něco docela jiného. Na místě se podle původní informace měli hádat manželé a vyhazovat nábytek z okna. Policisté ale na místě zjistili, že se jedná o hádku tří mužů mongolské národnosti, kteří zde žijí ve společné domácnosti. Při té příležitosti jim z okna vypadla plastová židle. Nikdo z nich nebyl zraněn, ani nepožadoval pomoc policie. Strážníci jim tedy nařídili úklid místa a poučili je o způsobu řešení návrhového přestupku.

Ilustrační foto.
Podvodník okradl seniorku o celoživotní úspory, další přišla o tisíce

Vyplašil narkomany, když chtěli užívat drogu
Mladá Boleslav – Ve středu před patnáctou hodinou si podle oznamovatele měli dva narkomané chystat dávku k aplikaci, a to v prostoru mezi budovami bývalého Telecomu v Jiráskově ulici. Na místo ihned vyjela hlídka městské policie. Našla tam už ale pouze oznamovatele. Podle něho narkomané z ulice utekli a zůstala tam po nich jen injekční stříkačka, kterou policisté následně zlikvidovali.

Přichytili rybáře bez povolenky
Mladá Boleslav – Ve středu po deváté ranní kontrolovali strážníci městské policie Krásnou louku. Zaměřili se na respektování zákazu volného pobíhání psů a čistotu veřejného prostranství. „Během kontroly zjistili strážníci ležícího muže. Po probuzení zjistili, že se jedná o muže bez domova, který zde odpočíval. Poté co se strážníci přesvědčili, že nepotřebuje lékařskou pomoc, muže opustili,“ uvedl velitel městské policie Tomáš Kypta. Na břehu řeky Jizery načapali dalšího muže, který si tam chytal ryby. Rybářský lístek policistům však nebyl schopný ukázat. Proto mu strážníci na místě odebrali rybářský prut a přestupek oznámili příslušnému správnímu orgánu.

Ilustrační foto
Lidé kradou mnohem víc než loni. Násilností je však míň