V pondělí nejezdil výtah

Mladá Boleslav - Dvakrát během dne museli městští strážníci řešit nefunkční výtah v Ptácké ulici. Nejprve v 7 a pak ve 12 hodin.

Muž si přivlastnil lihovinu

Mladá Boleslav - Muž cizí národnosti se v pondělí odpoledne vydal do Alberta na nákupy bez placení. Tam zcizil láhev alkoholického nápoje v ceně 120 korun. Jeho počínání nicméně neušlo tamní bezpečnostní agentuře, která ho zadržela a předala hlídce městské policie. Záležitost se uzavřela pokutou a návratem zboží zpátky na prodejnu.

Pracovnice asi dospávala dluh

Mladá Boleslav - Liduprázdnou čerpací stanici u jednoho z mladoboleslavských obchodních domů našel muž, který v sobotu o půl jedenácté večer jako zákazník vstoupil dovnitř. Zúčastněně tedy přivolal hlídku městské policie. Ta benzinovou pumpu propátrala a výsledkem její snahy byl objev pracovnice, podřimující v místnosti pro zaměstnance. Nejisti si příčinou jejího spánku, zavolali policisté vedoucímu pracoviště, který ženu posléze nahradil vyspalejší kolegyní.

Už delší dobu je kousek za Brodcemi, jen pár stovek metrů ve směru na Benátky nad Jizerou odstaveno modrý ford. Automobil postupně je rozebírán a rozkrádán.
O vraku se ví, na jeho likvidaci to ale nestačí

Házení petard se nevyplatilo

Mladá Boleslav - Nevhodný způsob zábavy si v pondělí po desáté hodině večer zvolila skupina mladých lidí. Ta v Erbenově ulici házela petardy do odpadkových košů, čímž popudila místního občana, který zavolal městskou policii. Díky informacím od oznamovatele a záznamům z kamerového systému se hlídce podařilo dostihnout mladého muže a dívku. Mladík se ke všemu přiznal a jeho případ budou ještě řešit příslušné správní orgány. 

Opilec málem umrzl na lavičce

Mladá Boleslav - Přes hodinu seděl v pondělí večer na zastávce v Laurinově ulici opilý cizinec. Řidič autobusu, který ho na místě dříve vysadil, proto vzhledem k panujícím mrazům raději zavolal městskou policii. Ta muže preventivně převezla do nemocnice, odkud následně putoval na záchytku.

Nalezl nejen vkladní knížku

Mladá Boleslav - Jeden z návštěvníků střediska Naděje nelezl ve Štyrsově ulici doklad k povolení k pobytu a vkladní knížku. Oba doklady byly předány na příslušné instituce.

Ilustrační foto
Drogový test měl šofér pozitivní. A řidičák či technickou kontrolu? Negativní!
Vichřice na Mělnicku.
Dřevorubci už několik měsíců pracují na odstranění následků orkánu Herwart