Policisté dorazili do bytu, agresor byl pryč

V úterý těsně po půl osmé vyjížděli policisté do ulice U Stadionu č. p. 972. Důvodem bylo upozornění místních obyvatel, že z vedlejšího bytu je slyšet, jak soused pravděpodobně bije svoji přítelkyni. Policie do bytu dorazila, agresor už však byl pryč a žena si nepřála cokoli řešit.

Bezdomovkyně z Pezinské stále dělá problémy

Žena bez domova už řadu měsíců zaměstnává mladoboleslavskou policii. „V 07.35 telefonicky oznámil občan, že v ulici tř. Václava Klementa je nějaká žena a okolo sebe má značný nepořádek. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o známou ženu české národnosti, toho času bez domova,“ uvedl velitel městské policie Tomáš Kypta. Paní s přestupkem nesouhlasila, a proto ji opět policisté nahlásili na magistrát. Aby toho nebylo málo, celá věc měla pokračování i v odpoledních hodinách. Scénář byl velmi podobný. 

Ilustrační foto
KRIMI MIX: Bezdomovec zaseknutý v kontejneru i rušení nočního klidu

Osm stříkaček na jednom místě

Policisté museli v úterý vyjíždět k případu hromady použitých injekčních stříkaček. Vše se odehrálo těsně před půl devátou ranní, kdy telefonicky oznámil jeden z místních, že na terasách za vysokou školou Na Karmeli našel použité injekční stříkačky. „Hlídka po příjezdu na místo nalezla celkem osm kusů tohoto nebezpečného materiálu, jenž sebrala a umístila do speciálního boxu určeného k odborné likvidaci,“ uvedl velitel Městské policie v Mladé Boleslavi Tomáš Kypta.

Karel Havlíček je hledaný pro zanedbání povinné výživy a vyhýbá se vězení.
Policii uniká tři a půl stovky hledaných Středočechů
Incident v ulici U Stadionu v Mladé Boleslavi.
Ženě sebral klíčky od auta, zastánce se snažil pobodat