Někteří zákazníci a bezdomovci, kteří tam nakupují, prý totiž znečišťují prostranství před obchodem močením nebo odhazováním odpadků. Navíc pijí na náměstí alkohol. O víkendu strážníci na místě zastihli při obchůzkách pouze mladíky popíjející na lavičce limonádu, v neděli pak dva bezdomovce, kteří tam svačili. Poté, co je strážníci upozornili na stížnosti, místo opustili.

Kameny nikdo neházel

Mladá Boleslav – „Nějací výtečníci se pravděpodobně posilnili alkoholem a házejí z Radouče na silnici kameny, takové oznámení přijali v pátek před dvaadvacátou hodinou mladoboleslavští městští strážníci. Na místo okamžitě vyjely dvě hlídky. Při procházení Radouče narazily na čtyři lidi, kteří potvrdili, že slyšeli dvě rány. Strážníci nakonec vyhodnotili, že dva kameny velikosti házenkářského míče se uvolnily samy vlivem eroze. Ze silnice je samozřejmě odstranili.

Ve velkém rodinném domě Na Kozině chová Václav Hrbáček několik desítek psů. Ti tu žijí v naprosto otřesných podmínkách a za necelých čtrnáct dní mu budou odebráni. Hrbáček ale říká, že si pořídí další.
Smečka psů z domu hrůzy skončí v útulku
Černá skládka mezi Lipníkem a Benátky nad Jizerou.
Na černé skládce v lese loví domácí kutilové součástky