A nepůjde výhradně o oslavu pro zamilované páry. Na Dermacol Love Day se má bavit každý. Singles, manželé i celé rodiny. Zvláště dámy si pak přijdou na své. Pokud tedy navštíví speciální stánek Dermacol. Postarají se tu o ně profesionální vizážisté. Nejen na tváři jim vykouzlí perfektní make-up, nabídnou inspiraci letošními jarními trendy v líčení a nabídnou také aplikaci speciální dlouhotrvající neslíbatelné rtěnky. Zajistí dokonalý vzhled rtů na dlouhých 16 hodin. A to se bude hodit, protože tradiční líbání pod rozkvetlými stromy v Grébovce rozhodně nebude chybět.

Návštěvníci se mohou těšit také na představení produktové řady Body Love Program. Ty jsou určeny pro efektivní řešení nedokonalostí pokožky, jakými jsou strie a celulitida, a zaměřené na zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky. Po celý den pro vás budou připraveny odborné workshopy zaměřené na fashion & beauty i sport. Na akci se opět především ženy seznámí i s novými trendy v módě, tipy na módní účesy a zaplétání vlasů.

Na řadu ovšem kromě odpočinku přijde také pohyb a zdravá výživa. Zájemci si například zacvičí s Hankou Kynychovou, protáhnout tělo s časopisem Kondice, osvojí si twerk nebo pole dance a setkají se s mnoha tvářemi FTV Prima. Pro děti je pak připraven program v podobě Primáčkovy dětské zóny nebo dobrodružné stezky po stopách Primáčkovy party. Drahé polovičky mají vstup zdarma, a aby si den užila opravdu celá rodina, všichni se mohou vyřádit na koncertu kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem.

A velké finále? Servírovat se bude narozeninový dort. Připraví ho Karolína Kamberská, která bude mít na akci zároveň také autogramiádu poslední kuchařky s názvem Jídlo jako vášeň. Mezi tím zaženou chutě ochutnávky luxusních food produktů. Po náročném dni pak zájemci nepohrdnou nabídkou různých masáží v GLANC chill out zóně. Děti se po celý den vyřádí tvorbou s časopisem Kreativ.

Více informací naleznete na www.dermacolloveday.cz
Vstupenky lze koupit na GoOut nebo na Ticketportal za 200 Kč, ke každé vstupence je připraven dárek v hodnotě 500 Kč. Muži a děti do 16 let mají na akci vstup zdarma.