Kvída se stala matkou potřetí, ale ani jedno z předchozích dvou mláďat nepřežilo. Poprvé Kvída o mládě nejevila zájem hned po narození, loni v říjnu se sice zachovala vzorně, ale mládě od ní přestalo záhy pít a uhynulo.

U hrabáčů je obecně odchov velmi těžký. V Praze se za 35 let podařilo odchovat jen tři mláďata, poslední v roce 2004. 

Hrabáč kapský ve volné přírodě žije ve velké části Afriky jižně od Sahary. Patří do samostatného řádu savců, který je velmi starobylý. Na předních končetinách má čtyři a na zadních pět prstů s dlouhými drápy, kterými rozhrabávají mraveniště a termitiště. Má protáhlý čenich a až třicet centimetrů dlouhý lepkavý jazyk, kterým loví hmyz. Je to noční tvor, žije samotářským způsobem života.

Chová se přibližně ve dvou desítkách zoologických zahrad na světě. V Česku je vedle Prahy k vidění od února také v zoologické zahradě ve Dvoře Králové nad Labem.