Nyní se policisté ze služebny ve městě Odolena Voda, kteří se událostí zabývají, obracejí s žádostí o pomoc na veřejnost. Zveřejnili záběry pořízené kamerou bankomatu – a prosí všímavé občany o pomoc při hledání ženy, jejíž informace by mohly významně pomoci k objasnění případu.

Záběry zachycující neznámou ženu při pokusu o výběr peněz byly pořízeny v den krádeže, a to nedlouho po činu. Bankomat v Trousilově ulici v pražských Kobylisích je nasnímal před půl čtvrtou odpoledne. Ženě, která je na záběrech zachycena, by policisté rádi položili celou řadu otázek; její svědectví totiž pro objasnění případu považují za klíčové. 

Zatím však netuší, kde ji hledat. V pondělí proto zveřejnili snímky z bankomatu a prosí veřejnost o pomoc. Jakékoli informace, které by mohly přinést posun v pátrání, přijmou policisté nejen na obvodním oddělení ve městě Odolena Voda, ale kontakt je možný také prostřednictvím telefonního čísla 974 881 700 či bezplatné linky 158. Vedle poznatků týkající se totožnosti hledané ženy nebo jejího pobytu jsou vítány rovněž poznatky případných svědků, kteří si v době krádeže v polovině prosince mohli všimnout něčeho významného přímo v prodejně.

V úterý v prostorách Krajského ředitelství policie Středočeského kraje ocenil ředitel krajského ředitelství plk. JUDr. Václav Kučera pana Vlastimila Juru, který významným způsobem zasahoval při dopravní nehodě a poskytoval raněným osobám první pomoc.
Vybržďování na dálnici spělo k tragédii. Zabránil jí hrdina
Ilustrační foto
Večer majitel přijel, ráno neodjel. Auto v noci zmizelo