Ledová plocha mělnického zimního stadionu se pro zájemce z řad veřejnosti otevře na Štědrý den od 9 do 10 hodin. A o prvním svátku vánočním se bude led hemžit dětmi i dospělými v době od 13 do 14 a od 16 do 17 hodin. Veřejné bruslení v dalších dnech se bude řídit podle aktuálního rozpisu na webových stránkách zimního stadionu.

Neratovičtí sportovci to mají jednodušší. Tamní zimní stadion totiž bude pro bruslaře otevřen denně od soboty 24. prosince až do neděle 1. ledna, a to vždy ve stejnou dobu. Potvrdil to Martin Chabada, předseda klubu HC Buldoci Neratovice, který stadion provozuje. „Veřejné bruslení máme od 9.30 do 11.30 hodin a od 13.30 do 15.30 hodin," přiblížil šéf klubu.

Kralupský zimní stadion zůstane o svátcích zavřený. Výjimkou bude pouze druhý svátek vánoční, kdy se bude bruslit od 10 do 12 hodin a od 15 do 17 hodin. Po zbytek týdne pak zůstane ledová plocha veřejnosti otevřena už jen v dopoledních hodinách. A bruslit se na kralupském ledě nebude ani na Silvestra či Nový rok.

Sportovci především ze Mšena a okolí, kteří to nemají daleko do Mladé Boleslavi, mohou využít nabídky veřejného bruslení tamního zimního stadionu. Bruslí se tam na velké ledové ploše, kde se odehrávají extraligové zápasy, výhodou je tu tedy komfortní vytopená hala i s šatnami a velký prostor k bruslení.

Čtěte také: Děti i dospělí v Čáslavi se dočkali zimního stadionu