Uber novým uživatelům, kteří provedou rezervaci na festival ZDE, poskytne 400 Kč slevu na odvoz.

Telecí brzlík v Argumentu, bažantí prsíčko v Café Colore nebo grilovaná chobotnice v La Bottega Gastronomica. To je jen zlomek delikates, které mohou zákazníci ochutnat v rámci 1. ročníku gastronomického festivalu Restu Week, který v srpnu pořádá gastronomický průvodce Restu.

„Nechtěli jsme restaurace omezovat, takže každý šéfkuchař mohl do nabídky v rámci Restu Week vybrat klidně jednu vlastní specialitu nebo rovnou sestavit celé menu," uvedl Pavel Suchánek, ředitel Restu. Ochutnat tak můžete třeba kachní foie gras od Jana Horkého z Art Nouveau, který vařil i pro Baracka Obamu, grilované kuře nebo chobotnici v La Bottega Gastronomica nebo nejslavnější nudle světa s domácí tamarind omáčkou z kuchyně I Ketut Darma Linggih v restauraci Edamame.

Festivalu se účastní pražské restaurace: Argument, Blue Wagon, Art Nouveau, Il Giardino, La Bottega di Finestra, Secret of Raw, La Bottega Gastronomica, La Bottega Tusarova, Café Colore, Guston, Vinit Bar, La Bottega Bistroteka, Edamame, Altány Kampa, Modrý zub Spálená, Modrý zub Anděl, Bibita Nuova.
Více informací ZDE.