Loděnicí zazní Horkýže Slíže a F.A.King

Benátecký klub Loděnice se může v pátek 3. července od 20 hodin těšit na další koncert. Tentokrát místnímu publiku zahrají legendární slovenská punková kapela Horkýže Slíže a původně železnobrodské rockové seskupení F.A.KING. Návštěvníci se tak mohou těšit na nejznámější hity punkových matadorů, jako jsou Logická hádanka, Brďokoky, Málá Žužu, L & G Song, A ja sprostá a mnohé další, stejně jako na originální tvorbu českých F.A.KING. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji za 375 Kč, na místě za 420 Kč.

Páteční Deník s TV magazínem.Zdroj: Deník

Další víkendové pozvánky

Diváci dostanou Přes prsty

Letní kino na Michalovické Putně přinese 3. července od 22 hodin promítání československé romantické komedie Přes prsty. Linda a Pavla jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle ale začínají tikat biologické hodiny a chce co nejdříve otěhotnět. To Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy. Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra. Vstupné je 100 Kč.

Žerčice slaví výročí 950 let od založení

Obec Žerčice si na oslavu založení připravila v sobotu 4. července pestrý kulturní program. Ve 12 hodin proběhne vzpomínka u pomníku Mistra Jana Husa a ve 13 hodin bude následovat vystoupení skupiny historického šermu Jormun, doutěže, dobová hudba skupiny Bohemian Bards, představení kouzelníka, fakíra, břišních tanečnic i dravců. Hlavní hvězdou večera bude od 20:30 na večerní zábavě skupina Waldovy Matušky. Připraveno bude také občerstvení.

Ze cvičení hasičů, jehož úkolem bylo plnění hasičského letadla.
Hasiči si procvičili plnění hasicího letadla

Hrnčířský dvůr přináší výstavu a doprovodný program

Týden řemesel, který bude probíhat od 3. do 12. července na Hrnčířském dvoře ve Zvířeticích, přináší výstavu Vše má svůj příběh, kterou budou doprovázet ukázky řemeslných dovedností a kulturní program na malém letním pódiu. První víkend nabídne ukázky pletení z orobince s Ivetou Dandovou, dekorování skla s Lubomírem Žúborem, výrobu dřevěných šperků s Miroslavou Řezníkovou, odpoledne s Kouzelným divadlem Štěpána Tučka a odpoledne s harmonikou a zpěvem. Každý den bude k dispozici také fotokoutek.

Sobota je věnována rodinám

Boleslavské kulturní léto Bokule 2020 přichází v sobotu 4. července do letního amfiteátru zříceniny hradu Michalovice se zábavným odpolednem pro děti i rodiče. Účastníci se mohou od 14 hodin těšit na malování na obličej, show vládce lemurů z Madagaskaru, Krále Jelimána, divadelní pohádku Nezávislého divadla, hry o ceny a stánky s dobrotami. Areál bude otevřen jiiž hodinu před začátkem programu, tedy od 13 hodin. Vstupné se neplatí.