KDY: 7. září, 15:00
KDE: Krásná louka, Mladá Boleslav
ZA KOLIK: Zdarma

Dnešní program začne vystoupením skupiny Dolls In The Factory. Dále si budou pódium předávat kapely Olympic revival, InAction, Scheiß auf leis a Komunál. I dnes bude program zakončen retro afterparty ve velkém stanu, která začne ve 22:01.

Hlavní hvězdou festivalu je však pivo. To je přivezeno z pivovarů Bohemia Regent, Beránek, Černá hora, eMBe pivovar, Falkenštejn, Gambrinus, Hendrych, Kácov, Klášter, Kingswood, Kozel, Lomnické pivo, Krkonošský Medvěd, Pilsner Urquell, Radegast, Radegast Birell, Rohozec, Svijany a U Hušků. Pro "nepivaře" jsou připraveny nelako nápoje, destiláty i míchané nápoje. Z občerstvení jsou v areálu stánky s burgery, tortilami, grilovanými kuřaty, nudlemi, klobásami, kýtou, langoši, trdelníky, cukrovou vatou a různými sladkostmi a cukrovinkami.

Po celou dobu festivalu jsou připraveny atrakce a soutěže pro děti, netradiční pivní soutěže, ale také stan s interaktivními exponáty z liberecké IQ Landie a hudební složka bude prokládána dřevorubeckou show STIHL TIMBERSPORTS s vícemistrem světa Martinem Komárkem.