„ŠKODA Connect pro chytré telefony je přehlednější a uživatelsky přívětivější. Verze pro chytré hodinky bude brzy následovat,“ uvedli Hermann Prax a Pavel Jiná z oddělení komunikace produktu.

Vedle toho se výrazně zrychlila reakční doba aplikace a uživatelé mají nové možnosti individualizace. S aktualizací jsou spojeny i nový design a přístup aplikace k řadě informací o vozu. Jak podotýkají mluvčí společnosti, aktualizovaná verze aplikace ŠKODA Connect je pro mobilní telefony s operačním systémem Android nebo iOS k dispozici zdarma v příslušných App Storech. V dohledné době pak také přibude kompatibilita pro chytré hodinky (watchOS, Tizen OS, Wear OS).

Možnost individualizace znamená přizpůsobit si aplikaci podle svého. „Nyní je možné si individuálně měnit pořadí jednotlivých informačních dlaždic v menu, které uživatele informují například o pozici zaparkovaného vozu, jeho stavu či o jízdních datech,“ uvedli Hermann Prax a Pavel Jína.

Kromě toho lze na úvodní obrazovce aplikace („garáž“) nastavit až tři zkratky, které uživateli umožní přístup k nejpoužívanějším údajům pomocí jednoho kliknutí. Barva pozadí aplikace se přizpůsobuje barvě příslušného vozu.

Skica modernizované Škody Superb
Škoda láká na modernizovanou řadu Superb videoupoutávkou
Mezi zásadní body programu rozvoje regionu, u nichž se nyní intenzivně vede debata s partnery nad metodou financování a koordinace, patří výstavba mostu pro pěší a cyklisty přes Jizeru.
Nové Boleslavsko chce uklidnit dopravu. Pomůže cyklostezkám i hromadné dopravě
Škoda vyrobila 22miliontý vůz. Z linky sjel v čínském závodě.
Škoda vyrobila 22miliontý vůz. Z linky sjel v čínském závodě