Už tento týden se koná vyhlášení ankety Sportovec Mladoboleslavska 2014. Přesně 2. dubna od 18 hodin v Domě kultury. Chcete být u toho? Není nic jednoduššího než si v redakci Boleslavského deníku v Železné ulici vyzvednout vstupenky. „Lístky na vyhlášení jsou samozřejmě zdarma, nicméně je potřeba si vyzvednout v Deníku rezervaci na místo. Na akci totiž bude takzvané stolové uspořádání, a tak je potřeba mít svojí místenku," vysvětlil krajský šéf Deníku Jiří Macek.

Zároveň upozorňujeme nominované sportovce, že konečné výsledky ankety se určí součtem pořadí hlasování kupony, na internetu a pořadí určené odborníky. „Několik úspěšných sportovců v internetovém hlasování se nám už přišlo přihlásit, ale oceněným se redakce ozve telefonicky," upozornila šéfredaktorka Boleslavského deníku Šárka Charousková.

Redakci totiž tradičně zavalily hlasovací kupony, jejichž sčítání vyvrcholilo ve čtvrtek. „Dopočítáno jsme měli v noci ze čtvrtka na pátek. Výsledky zná aktuálně jediná osoba z redakce. Z důvodu jejího bezpečí ale jméno nemůžeme prozradit," řekl Šárka Charousková.

Hlasování skončilo v pátek o půlnoci. „Poslední den dorazilo hodně lístků. Můžeme se celkově blížit někde ke dvěma tisícovkám," hlásí Charousková. Kromě ankety sportovec roku měla v pátek uzávěrku také druhá anketa Fotbalista roku a první kolo populární tipovací soutěže Tip liga. „Teď to u nás vypadá jako na centrále kuponové privatizace," řekla k situaci v redakci její šéfka.

Kromě sčítání hlasů vrcholí také přípravy scénáře. Na něm usilovně pracuje moderátorské duo Jiří Macek – Luboš Dvořák. Jak bývá jejich každoročním zvykem ani letos nechtějí prozradit, jakou scénu připraví. „Nemůžu sehnat montérky," řekl pouze Macek na dotaz, co že se bude letos při vyhlášení dít.
Pokud jste i vy zvědaví jako my, přijďte si vyzvednout své vstupenky. Kapacita sice není omezená, ale lístky začínají mizet.