Vloni Tomáš Ježek startoval na světovém šampionátu a v nizozemském Valkenburgu obsadil 24. místo. Lze tedy říci, že si uchoval po celý rok stejnou formu. Jeho tatínek a trenér mládežníků v IVAR CS AUTHOR Teamu Václav Ježek ale hovoří o tom, že to mohlo být lepší. „Je fajn, že Tomáš zopakoval výsledek z loňska, nicméně mohlo to být lepší. Odstartoval skvěle, ale na kluzké trati měl pád a pak ve druhém kole musel měnit kolo, protože mu na nějakém hupu sjelo sedlo. Hodně se propadl, ale v závěru se dral dopředu, více to už ale nešlo,“ popsal závod před chvílí z dějiště šampionátu Václav Ježek.

Nejlépe z českých jezdců dojel na devátém místě Jakub Ťoupalík (ztráta na vítěze 56 vteřin) a Jan Zatloukal (+1:17). Pětadvacátý Ježek dojel za vítězem se ztrátou 2 minuty a 20 vteřin.

V Bogense se jelo na kluzké trati za teploty lehce nad nulou, občas poletoval sníh.

Cheerleadingový tým Black Tigers Cheerleaders vyrazil poslední lednovou sobotu na další soutěž, tentokrát na Evolution Cheer Battle do Prahy. Oddíl pod vedením trenérky Petry Janečkové se představil s celkem sedmi choreografiemi v různých kategoriích, a š
Black Tigers Cheerleaders bodovali na další soutěži, přivezli 6 medailí