Zlatou medaili si v kategorii žačky mladší A pověsila na krk po bezchybném výkonu Jeannette Šímová, na druhé příčce skončila Adéla Mosiurczaková, která rovněž v jízdě nechybovala a obě děvčata tak tuto kategorii zcela ovládly.

Mezi žačkami A si startovní číslo 1 vylosovala Tereza Andělová. Bohužel po celou jízdu jí zlobila hudba, která celkový dojem z jízdy zkazila a nakonec si vybruslila páté místo. Ve stejné kategorii se velmi dařilo Monice Frolíková, která vyskákala všechny dvojité skoky a zaslouženě vybojovala bronzovou medaili.

Čtěte také: Zvolte s námi krále fotbalových trávníků!

Stejně cenný kov vybojovala mezi žačkami B Tereza Mosiurczaková. V České Lípě závodila mezi žačkami nejmladšími A Dominika Holánková a celkově se umístila na šestém místě, páté místo pak patřilo Sáře Zachařové mezi žačkami mladšími B.

Zastoupení měla i přípravková kategorie, Andrea Kolářová skončila těsně pod medailovými posty na čtvrtém místě, Adéla Marešová pak na místě třináctém.

Nejvyšší soutěž Českého poháru pak pokračovala v Břeclavi, kde se představila žačka mladší Soňa Řehořková. Po nepovedeném krátkém programu se musela spokojit s 21. místem, ale ani ve volné jízdě se nevyvarovala chyb u dvojitých kombinací a třináctou volnou jízdou se posunula na celkovou 15. příčku a v celkovém republikovém žebříčku se posunula na 19. místo.