Předposlední listopadový víkend zavítali karatisté TJ Auto Škody do České Lípy, kde se konalo Mistrovství České republiky FSKA. Na letošní vrchol sezóny se mladoboleslavští borci zvládli připravit poctivě.

Skvělého úspěchu dosáhl Tadeáš Schovánek v kata starších žáků. Svůj zápas o třetí místo v napínavém duelu vyhrál 2:1 a zaslouženě si domů odvezl bronzovou medaili.

Václav Kadlec nastoupil tentokrát už i za první tým Mladé Boleslavi.
Kadlecovi půlhodina stačila, fotbalu si prý váží úplně jinak než dřív

O další bronz se v královské disciplíně kata žen postarala několikanásobná vítězka předchozích ročníků Ludmila Pavlíková. Ta se představila na tatami půl roku po narození syna a zároveň se rozloučila s touto věkovou kategorií.

Smolný den prožila Alžběta Vachová. Těsně pod stupni vítězů skončila, jak v kategorii kata starších žákyň, tak i v duo starších žákyň s oddílovou kolegyní Helenou Eliášovou.

Bramborovou sbírku rozšířil Vojtěch Eliáš závodící v kategorii kata starších žáků a Simona Hlaváčková v kata žen, která tentokrát bojovala i s nepříjemným losem.

Mezi osmičku nejlepších se pro výborném výkonu probojoval Josef Skočdopol v kata chlapců do dvanácti let.

„Všichni boleslavští karatisté nechali na tatami maximum a jejich výkony byly výborné. Všem děkuji za skvělou reprezentaci oddílu“, shrnula trenérka Pavlíková.