Střešovice – Billy Boy 5:4

Nejostřeji sledovaný zápas 7. kola florbalové extraligy se hrál ve Střešovicích. Zde neporažený Tatran přivítal neporažené Gumičky z Boleslavi. A bylo jasné, že jedna série skončí. Po hříchu to byla ta boleslavská.
A mohla za to první třetina. Tu domácí vyhráli 3:0 a vytvořili si náskok, který s odřenýma ušima nakonec dovedli ke konečné výhře o jediný gól. „Bohužel zápas rozhodli naše chyby, po nichž jsme Tatranu doslova nabídli vedení," hodnotil kriticky do vlastních řad zápas obránce Radim Křenek.
Po dvou třetinách to sice bylo 5:1, ale poslední dvacetiminitovka patřila hostům. K obratu zaveleli Chrousti. Nejprve se prosadil první z bratrské dvojice Tomáš a po něm i Tadeáš. Na dostřel dostal Billy Boye pět minut před koncem zápasu kanonýr Curney. Víc už ale bohužel mladoboleslavští florbalisté nestihli a poprvé v sezoně okusili hořkost porážky. „Prostě jsme byli nedůrazní před oběma brankami. Ale na druhou stranu dobře, že taková porážka přišla teď . Vrátí nás alespoň zpátky na zem," naše alespoň nějaké pozitivum Křenek.
Branky: Riebauer, Vávra, Fridrich, Gruber, Hartman – Fojta, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Curney. Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 3:1. Využití: 1:1. Diváci: 285.

Start – Billy Boy 7:8 pp

Už ve čtvrtek se představili extraligoví florbalisté na plubovce v Kunraticích. Tady byli hosty prvoligového Start 98, v jehož dresu hraje také ex-boleslavský Ondřej Vavro.
Hosté udělali několik změn v sestavě – například v brance se představil junior Daniel Körber, obránce Milam Bína hrál na křídle Novotného formace. Domácí bojovali, ale hosté se dostali do pohodlného vedení 5:1. Jenže pak favorit polevil v koncentraci a najednou běžela třetí třetina a domácí vedli 7:5. Tři minuty před koncem vyrovnal za hosty Curney a ten samý hráč pak rozhodl v prlodloužení.