Okresní futsalisté jsou v polovině svého letošního snažení. Po dvanácti kolech se tabulka třinácti účastníků rozdělí na dvě skupiny podle aktuální pořadí.

Elitní sedmička si to společně rozdá ve skupině o titul, na zbylou šestici týmů čeká už jenom boj o konečné pořadí, ve některých případech i o čest.

Po první várce zápasů, v nichž se utkal každý s každým jednokolovým systémem je v čele zatím Lucky Team, který tak hraje o svůj historický úspěch. Zatím drží se 31 body za deset výher, remízu a jednu porážku, čtyřbodový náskok před druhými Joga Players. Další týmy se drží vtěsnány v závěsu.

Smolně letos skončila šance  na boj medaile pro rezervu divizního Malibu. Ta skončila díky horšímu vzájemnému zápasu osmá za nováčkem z Řepova. Osmé místo jí tak odsoudilo k boji o osmé a horší místo, a to i přesto, že na třetí místo ztrácí aktuálně pouhé tři body. Naopak její náskok na devátého v pořadí je dvanáctibodový.

Vcelku napilno má disciplinární komise, když rozhodčí v odehraných 78 zápasech udělili již 25 červených karet!

Střelcům zatím vévodí Antonín Beran z Cobry, který zatím nastřílel 24 branek, ale nyní si odpykává dvouměsíční trest za urážku rozhodčího. O tři body méně má Daniel Pokorný z Jogy. Nejlepším nahrávačem je Pavel Žahourek z Nakaši (23), před Lubomírem Kučerou (19). Tato opora Jogy vede i celkové kanadské bodování soutěže (17+19), před spoluhráčem Pokorným (21+12). Třetí je již zmiňovaný Pavel Žahourek (10+23).

Další boje v obou skupinách pokračují již tuto sobotu, přičemž nový okresní mistr bude znám nejpozději 2. března, kdy soutěž posledním kolem končí.

TABULKA SOUTĚŽE V SOBOTNÍM VYDÁNÍ TIŠTĚNÉHO BOLESLAVSKÉHO DENÍKU