Ve středních Čechách se poběží v celkem šesti městech nebo obcích.

Zřejmě největší počet přihlášených běžců je ve druhém největším středočeské městě – Mladé Boleslavi. Tam lokálně organizuje závod Škoda Auto Vysoká škola a právě v jejím areálu v ulici Na Karmeli bude prostor startu i cíle.

Na Boleslavsku se běží ještě v pětitisícovém Bakově nad Jizerou, pětikilometrová trať startuje u koupaliště v Žižkově ulici.

V západní části kraje se poběží hned na čtyřech místech – v Příbrami, Rakovníku, Slaném a Tetíně na Berounsku. V Příbrami se startuje u sportovního areálu Pod Svatou Horou, v Rakovníku i Slaném na hlavních náměstích T.G.M. V Tetíně na Berounsku budou běžci čekat na startovní výstřel u fotbalového hřiště.

Vyrazit můžete i na dvě místa do Prahy. Hlavní závod v kategorii Golde se poběží ve Stromovce (start je u planetária), další pak v parku Ladronka u křižovatky Vypich. I tam můžete z blízkých oblastí Středočeského kraje dojet.

Na většině míst jsou připraveny také dětské tratě, které menší děti budou moci absolvovat v doprovodu rodičů. V Boleslavi nebo ve Stromovce jsou nachystány rovněž hobby tratě pro ty, kdož se na pět kilometrů necítí.