Pardubice – Billy Boy 7:8

Hodně našlapaný program mají v posledních dnech florbalisté boleslavského Billy Boy. Kromě pátečního ligového mistráku v Pardubicích je čekal v neděli Tatran Střešovice. S ním se utkali potřetí v krátké době – tentrokrát v pohárové skupině.
Ale popořadě. Pardubická hala na Dašické viděla vyrovnané sokolské derby se šťastným koncem pro hosty. A také se spoustou emocí. Za stavu 7:6 pro hosty totiž došlo k vyloučení Bahníka za faul na Petra Novotného. Domácí však tvrdí, že hostující kapitán zákrok výrazně nafilmoval. Nicméně rozhodčí Bahníka vyloučili a Jiří Curney zvýšil v přesilovce na 8:6. Domácí ještě v závěrečném tlaku sice snížili na 7:8, ale těsný náskok už Gumičky ubránily.

Billy Boy – Střešovice 5:4

Na třetí pokus to vyšlo. V neděli šlo na rozdíl od předchozích dvou zápasů o mač Poháru Ceské Pojišťovny a také výsledek se zrodil opačný.
Skvělý florbal musel diváky v boleslavské sportovní hale bavit. A také to bylo pořádné drama. Po čtyřiceti minutách vedli domácí 4:3.
Poslední dvacetiminutovka přinesla nejprve vyrovnání skóre, když se po sto osmdesáti vteřinách po přihrávce Natova prosadil podruhé v zápase Martin Richter. Ani jedno z mužstev v ten moment nechtělo udělat chybu, ale také chtělo rozhodnout utkání ve svůj prospěch. To se nakonec podařilo hráčům v modrobílém. Souboj kapitánů u mantinelu vyhrál nad Deutschem Petr Novotný, který následně posunul balonek podél bezmocného Kafky do sítě. Branka mladoboleslavského lídra znamenala vítězství 5:4.

Pardubice – Billy Boy 7:8
Branky: Zozulák 2, Burian, Krajcigr, Teichman, Lisa, Ďopan – J. Bouška 2, Novotný, Gwuźdź, Ekl, Curney, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust. Rozhodčí: Valenta, Žďárský. Vyloučení: 3:1. Využití: 1:0. Diváci: 232.

Billy Boy – Tatran Střešovice 5:4
Branky: Curney, P. Bouška, Novotný, Salát, Tomáš Chroust – Richter 2, Garčar 2. Rozhodčí: Dolanský, Sýkora. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Diváci: 183.