I letos po konci mistrovské sezóny absolvovali boleslavští házenkáři v Bělé pod Bezdězem třídenní turnaj v plážové házené Schmolz + Bickenbach Bělá Cup 2013. Oproti předešlým ročníkům však s jednou změnou, a to že do turnaje se přihlásila družstva dvě. V druhém družstvu po boku zkušenějších hráčů nastupovala řada mladíků, kteří si přijeli plážovku na turnaj prvně vyzkoušet.

První tým nastupující pod názvem Chudácy získal v základní skupině v pátek tři body, když v prvním střetnutí podlehl družstvu Čambavamba 1:2, zvítězil nad družstvem Kahba 2:0 a ve večerních hodinách prohrál s Pavnarem 0:2. V sobotu po třetím místě ve skupině ve vyřazovacích bojích nejdříve boleslavští házenkáři porazili družstvo Lovemakers 2:0 a následně prohráli s hokejisty BK Mladá Boleslav v poměru 1:2. V nedělním utkání o konečné umístění porazili tým Čupakabra 2:0 a obsadili na turnaji 19. místo.

Druhý tým hrající pod názvem Chudáci se v základní skupině sehrával a to se odrazilo na jeho výkonech. Hráči v základní skupině nezískali ani jediný bod a prohráli postupně s družstvem Lesní zvěř, Náchodští orli, Litovelští řízci a to vždy v poměru 0:2. V sobotu se jejich herní projev zlepšil, ale i přesto v turnajovém pavouku padali po dvou prohrách 1:2 s družstvy Šmoulové a Koweg Görlitz níž a níž. V nedělním utkání o umístění hráči podali svůj nejlepší výkon, porazili družstvo Pivní balet 2:0 a skončili na konečném 29. místě.

Chudácy: Marek Kuka, Robert Soukup, Bořek Kábrt, Vojtěch Svárovský, Filip Janhuba, Jan Janhuba, Vojtěch Kuchta, Adam Pavlíček, Martin Jakl.
Chudáci: Jan Houška, Tomáš Houška, Daniel Picek, Adam Homolka, Daniel Vošvrda, Michal Šťastný, Karel Grůša, Dominik Pavlíček, Lukáš Polesný, Daniel Cihlář.