Jubilejní 30. půlročník tipovací soutěže Tip liga Boleslavského deníku máme za sebou. Novým vítězem se stal Tomáš Kamenický z Řepova. K prvnímu místu na jaře potřeboval 105 bodů. Vladimír Štastný, který vyhrál na podzim, skončil v jarní části na 32. místě. Na podzim přitom také měl na prvním místě 105 bodů.

Redakce Boleslavského deníku nyní bude s Pivovarem Rohozec pracovat na přípravě a termínu slavnostního vyhlášení. To by se mělo uskutečnit na již tradičním místě – klubovně kosmonoské hasičské zbrojnice. Na slavností akt bude tentokrát pozváno nejlepších 17 tipérů, kteří budou redakcí kontaktování telefonicky, podle čísel uvedených na hlasovacím kuponu 1. kola. Není bez zajímavosti, že v elitní sedmnáctce jarní části figuruje hned pětice žen.

Jak si vedli na jaře zástupci redakce Boleslavského deníku, kteří i tentokrát tipovali s vámi? Nejlépe si vedl sporťák Jarda Bílek, který si udržel výkonnost z podzimu a dokonce si polepšil o osm míst. Na paty mu skvělým závěrem šlapal Karel Jedlička. Třetí v redakčním pořadí skončil Petr Fencl, celkově na 140. místě. Po podzimním 21. místu na jaře nebyly samé jedničky tím správným receptem pro robota, který obsadil až 163. místo. Nefotbalovým zástupcům redakce pak patří umístění ve třetí stovce pořadí. Martin Weiss jí otevírá, nováček Lucka Růžková je 240. a šéfredaktorka, která odmítá funkci maskota soutěže za sebou nechala třináct tipérů.