Po bezchybném krátkém programu i volné jízdě vybojovala 10. místo. Stejné umístění zopakovala o týden později i na VC Brna. O uplynulém víkendu se konala VC Ostravy, kde se vůbec poprvé přiblížila k sedmdesáti bodové hranici a v silné konkurenci obsadila výborné 13. místo.

Ilustrační foto.
Juniorka naposledy doma

Na Malé ceně Pardubic startovaly nejmladší závodnice v kategorii Cvrček C2. Nejlépe si vedla Karolína Fejfarová, která skončila na 8. místě, Adéla Marešová byla desátá a Lucii Hradecké patřila 11. příčka.

Závod Českolipská pirueta byl pořádán poprvé jako zkušební v hodnocení přes ISU systém. Závodu se účastnilo celkem šest závodnic. V kategorii žačky B vybruslila Emma Heřmanová bronzovou medaili. Žačky mladší A měly dvojnásobné zastoupení, lépe si vedla Dominika Holánková, která se ziskem 25,9 bodů vybruslila hezké 7. místo. Adéla Mosiurczaková zůstala v závěsu na 10. místě a připsala si celkem 25,01 bodů. Hned tři závodnice se představily mezi žačkami A. Nedařilo se Tereze Andělové, která se nevyvarovala několika chyb a musela se spokojit celkově s 12. místem.

Ilustrační foto.
Václav Simon dominoval v Plzni
Ilustrační foto
Mladší dorost poprvé v play-off