Ve dvou červených kontejnerech skončily původní mantinely hokejbalového hřiště, které sloužily několika generacím mladoboleslavských hokejbalistů.

V posledních letech se jejich stav rychle zhoršoval a bylo nutné je nahradit novými. Již v předchozí sezóně získalo hřiště licenci pouze podmíněně. Dlouholetá snaha funkcionářů Oblastního svazu hokejbalu a klubu HBC Tygři Mladá Boleslav o rekonstrukci hřiště tak přinesla alespoň částečný úspěch a město přikročilo k postupné rekonstrukci celého areálu za Májem včetně hokejbalové hřiště. Jako první přišly na řadu právě mantinely.

Rekonstrukci celého areálu a hokejbalového hřiště má na starosti firma Sara, která převzala celý areál do své správy. V rámci ušetření finančních prostředků požádala Sara hokejbalisty, aby si mantinely rozebrali sami. V sobotu ráno se tak na hřišti sešli zástupci jak dorostu, tak A týmu Tygrů a společnými silami je během tří hodin zlikvidovali.

Vše se vešlo do dvou velkokapacitních kontejnerů. Zůstala tak po nich pouze čistá asfaltová plocha a zděné střídačky a trestné lavice s boxem časoměřiče a zapisovatele.

Na tuto plochu pak bude během srpna namontována pozinkovaná konstrukce nových mantinelů pokrytá plastovými deskami dle standardů Českomoravského svazu hokejbalu.

TOMÁŠ NOREK