Tak jako v loňském roce, tak i letos zakončili sezónu házenkáři Handballu Stará Garda Mladá Boleslav účastí na mezinárodním turnaji Burg Cup. V Praze tak na boleslavské hráče čekala utkání se Sokolem Vršovice, Lokomotivou Vršovice, slovenským HC Malacky a německými celky Panthers Dresden, SSC Berlin.
Jelikož se nejednalo o turnaj hráčů kategorie nad 35 let, byl trenér HSG Mladá Boleslav Jirka Buryška nucen snížit věkový průměr a vypůjčil si z družstva HC Auto Škody několik mladíků.

V prvním střetnutí měli házenkáři HSG Mladá Boleslav za soupeře celek Panthers Dresden. Po celou hrací dobu hráči dobře bránili, svému soupeři nedali moc příležitostí ke skórování a utkání s přehledem vyhráli v poměru 7:4. I v následném utkání se Sokolem Vršovice pokračovali boleslavští hráči v dobré obrané hře. Na konto si tak mohli připsat další dva body za výhru 8:6. V dalším utkání s Lokomotivou Vršovice hráči HSG neproměňovali vyložené šance a to je nakonec stálo jeden bod, když s pražským celkem remizovali 5:5. Ve čtvrtém utkání čekal na boleslavské házenkáře celek SSC Berlín. Hrála se oboustranně vyrovnaná házená a až v druhé půli utkání dokázali hráči HSG strhnout vedení na svou stranu a po zásluze zvítězit v poměru 6:3. V posledním turnajovém utkání se hráči HSG střetli se slovenským celkem HC Malacky a prohráli 5:7.

Konečné pořadí: 1. Sokol Vršovice, 2. HC Malacky, 3. HSG Mladá Boleslav, 4. Lokomotiva Vršovice, 5. SSC Berlin, 6. Panthers Dresden.

HSG Mladá Boleslav:
Soukup – Fól, V. Kuchta 11, B. Kábrt, Homolka 5, Plevka 1, J. Janhuba 2, T. Kábrt 1, Polesný 2, Beckert 3, A. Pavlíček 3, D. Pavlíček 3.

JAN PAVLÍČEK