Tak už je to tady. Po dlouhé zimě vstupuje boleslavský tým do sedmé sezóny! Přes zimu prošel několika změnami, tou hlavní je název IVAR CS – AUTHOR TEAM.

V sobotu se jel už tradiční jarní závod Partners 50 Podralsko, kterého se zúčastnili jak dospělí, tak děti.

V závodě dospělých si borci vedli parádně. Brzy po startu nastoupil Václav Ježek a sólovou jízdou vybojoval první letošní vítězství.

Za Ježkem se utvořila trojice pronásledovatelů, ve které byl i Jan Strož. Ten nakonec po problému s pedálem dojel čtvrtý.

Za ním přivedl do cíle další skupinu František Klouček, který tak vybojoval páté místo. Ve skupině byli i Ivo Netík, který dojel desátý a vyhrál kategorii M40, a Martin Řehák, celkově třináctý.

V dětském závodě byli boleslavské barvy také výrazně vidět, když obsadili několik stupňů vítězství. 1. místo vybojovali Venda a Tomáš Ježkovi, 2. místo Tomáš Doležal, Adéla Kyselová a Pepa Hladík, 3. místo Vojta Pařík, Tomáš Maroul, Kačka Hladíková a Martina Jedlánková.

Příští sobotu čeká ICAT takřka domácí závod 50 Český ráj, kde už se představí celý tým v plné síle a nových dresech. S pěti vítězstvími je zde rekordman Václav Ježek, tak snad v silné konkurenci uspěje i letos.