Technology tak vedou už 3:0 na zápasy a jediná výhra je dělí od postupu do superfinále. Vítěz základní části sice třikrát prohrával, ale v rozstřelu rozhodl Petr Novotný.

"Bylo to napínavé utkání se vším všudy ve vysokém tempu, Brno nám dnes bylo více než jen vyrovnaným soupeřem. Přesto jsme si dokázali dojít pro třetí a velmi důležité vítězství v sérii. Zítra musíme předvést lepší florbalový výkon a ten přidat k dnešní bojovnosti a urputnosti," řekl trenér Mladé Boleslav Jan Zahalka oficiálním stránkám ČFbU.

Mladá Boleslav může v neděli dovršit postup a po sedmi semifinálových neúspěších v minulých letech vylepšit svůj dosavadní zisk čtyř extraligových bronzů. Brno je v semifinále podruhé v historii, a pokud čtyřikrát nevyhraje, skončí stejně jako před deseti lety čtvrté.

"Utkání se nám povedlo dobře rozehrát, bohužel jsme v první třetině nevytěžili víc než dvě branky. Ve zbytku utkání jsme i nadále pokračovali ve výborném výkonu, ale nakonec byl šťastnější soupeř. Zítra budeme pokračovat ve své práci, která se nám i přes dnešní porážku daří," prohlásil trenér Brna Jan Kadlec.