Oddíl pod vedením trenérky Petry Janečkové se představil s celkem sedmi choreografiemi v různých kategoriích a šest z nich porota ocenila medailemi, čtyři dokonce zlatými.

První místo získaly Mata group a Bonbons group, třetí zlato přidaly juniorky s tanečním vystoupením a v opravdu nabité individuální akrobatické kategorii zvítězila s přehledem také Lucie Grusová. Ta navíc získala ještě takzvanou Major Award neboli hlavní cenu za nejvyšší počet bodů bez ohledu na náročnost choreografie podle věku a levelu.

Ve stejné kategorii obsadila nepopulární bramborovou čtvrtou pozici Viktorie Korolevyčová.

Fotbalisté karlovarské Slavie uhráli s vedoucími Zápy (v pruhovaném) bezbrankovou remízu. V následném penaltovém rozstřelu se jim však nedařilo a prohráli v poměru 6:7.
Oslabení i dobré vysvědčení. Lídr ČFL kouše ztrátu Jablonského

Stříbrné medaile si odváží Suicide Squad Group a bronz patří tanečnímu týmovému seniorskému vystoupení. "Jsem na všechny opravdu moc pyšná, byly to teprve třetí závody v sezóně, někteří naši závodníci se představili úplně poprvé, takže mám z tolika medailí nesmírnou radost. Byl to dlouhý a náročný den, ale rozhodně stál za to," okomentovala úspěchy svých svěřenců trenérka Petra Janečková, která vede cheerový oddíl v Mladé Boleslavi už jedenáctým rokem.

Aktuálně se Black Tigers Cheerleaders připravují na mistrovství republiky, které se koná 3. března a vítězové se nominují na letošní mistrovství Evropy v ruském Petrohradě.

16,6 procenty odevzdaných hlasů zvolili čtenáři model Škoda Octavia už posedmé vítězem ve své třídě mezi importovanými vozy.
Škoda Octavia získala cenu v německém časopisu v anketě Best Cars
Do dnešních dnů se pro některý z vozů ŠKODA OCTAVIA rozhodlo téměř 6,5 milionu zákazníků. Na snímku zástupce úplně první generace z roku 1959 a aktuální model.
Škoda Octavia slaví šedesáté výročí