Bělá pod Bezdězem - Bezděz Night Cross Run se poběží ve čtvrtek 27. září v Bělé pod Bezdězem. Terénní trať bude vedena písko-hlinitými cestami v okolí areálu Vrchbělá, okruh bude startovat v zázemí areálu Adventure Landu Bělá. Bude měřit 2,5 km. Vše v pohodlném dosahu Mladé Boleslavi či České Lípy. Startuje se ve 20 hodin.

Český Brod – V Českém Brodu se poběží v pátek 28. září Svatováclavský běh. Sedmnáctý ročník startuje v 16 hodin, o dvě hodiny dříve vypukne závod dětí. Hlavní trasa je dlouhá 3,25 kilometru a vede hlavně po parkových cestách.

Čerčany – Po stopách Mahacupu, tak se jmenuje závod v Čerčanech na Benešovsku, kde se poběží v sobotu 29. září. Druhý ročník večerního závodu na 5 a 15 kilometrů se odehrává na svazích legendárního kopce Chlum. Běžecká trasa je poctivá, neustále nahoru a dolů, cestou necestou s celkem 450 metrů převýšení na 15 km. Start je v 19:15 hodin.

Příbram – 25. ročník Běhu města Příbrami se odehraje v sobotu 29. září. Okruhový závod na mírně členité trati v areálu Nového rybníka je veden po asfaltových a parkových cestách. Před hlavním závodem proběhnou závody dětí od předškolních až po dorostenecké kategorie od 300 m do 3 km. Startuje se od 9 do 11:30 hodin.

Unhošť – V Unhošti na Kladensku se běží ve čtvrtek 28. září další díl Poháru běžců Kladenska a Rakovnicka, tentokrát pod názvem Neumannova stezka, což je obnovený závod. Poběží se po jednadvacáté na trati dlouhé 9,6 km, začátek je v 10 hodin.

Ve středu se uskutečnilo slavnostní otevření workoutového hřiště pro děti v Kutné Hoře.
Nad Sokolákem vyrostlo workoutové hřiště pro mladé sportovce