Hrasl Slaný – Malibu MB 6:5 (5:1)

Dramatické utkání, plné osobních soubojů, v prvním poločase až za hranicí pravidel. Ve vyrovnaném duelu měli v prvním poločase lepší střeleckou mušku domácí, kteří si vytvořili čtyřbrankový náskok. Ten jakoby mladé slánské borce uspal, ve druhém poločase přešla aktivita od úvodního hvizdu na stranu hostí. Domácím se najednou vůbec nic nedařilo, hostím pak i za pomoci power-play začalo vše vycházet. Dotáhli náskok domácích až na rozdíl jedné branky, na zaslouženou dělbu bodů však nedosáhli.
„Bohužel jsme přes veškeré upozorňování tradičně prospali první poločas. Do druhého jsme sáhli k power-play, která nám i přes těsné rozměry slánské haly vycházela. Bohužel nám chyběl ten pověstný krůček k remíze. Snad bude tragický první poločas pro naše hráče ponaučením," hodnotil zápas kouč Malibu Jaroslav Bílek.

Branky
: Landvojtovič 2, Rössler 2, Šromovský, Klusáček – Bůžek, Plintovič, Polanka, Javůrek, Dvořáček. Rozhodčí: Hofmann, Říha. ŽK: 1:4. Diváci: 10.

Atmos Bělá – MCE Slaný 5:6 (3:1)

Bělský Atmos doma padl s dalším slánským týmem. V prvním poločase byli domácí hráči lepším mužstvem a po zásluze se dostali do dvoubrankového vedení, hrálo se tvrdě, ale bez záludností. Obě mužstva se snažila o dobrou kombinační hru. Druhý poločas začali lépe hosté, kterým se podařilo srovnat skóre. Hosté však nedokázali využít přesilovou hru po vyloučení Kvajsara a tím se domácí dostali opět do hry a opět získali dvoubrankové vedení, ale ani to nestačilo. Hosté zabrali a dokázali srovnat skóre. Když už se mužstva smířila s nerozhodným výsledkem, dokázali hosté z ničeho nic vstřelit branku 25 vteřin před koncem.

Branky: Flachbart 2, Korejza 2, Holický – Říčka 2, Zíma 2, Volf, Cimrman. Rozhodčí: Řeháček, Zlatník. ŽK: 2:0. ČK: Kvajsar (A). Diváci: 70.

MBV MB – Bystřice 14:2 (10:1)

V pátek nastoupili Boleslavští v krajském přeboru proti nováčkovi soutěže z Bystřice, který se bohužel zdržel v zácpě na dálnici a tak utkání začalo s 40-ti minutovým zpožděním. Hosté jakoby byli ještě v autě a během prvního poločasu jen stínovali dobře sehrané a rychlé akce domácích hráčů. Již po pár minutách bylo jasné, že bude dnešní zápas bude jen otázkou skóre. Hosté hráli velmi naivně, špatně a kolikrát to vypadalo, že utkání je ani příliš nezajímá.
„Kluci si zápas užili, brali jsme to spíše jako trénink. Určitě je dobře, že jsme nastříleli tolik branek, pomůže to v dalších zápasech naší psychice. Až na pár momentů jsme v zápase jasně dominovali a hosty do žádných šancí nepouštěli. Měli jsme radost z návratu Petra Šolce, který se uvedl tak jak ho všichni známe," hodnotil manažer týmu Jan Valeš.

Branky: Konečný 3, Doležal 3, Hůlka 2, Šebek 2, Šolc, Bednář, Pára, Horváth – Zdražil, Macháček. Rozhodčí: German, Orálek. ŽK: 2:1. Diváci: 12.

F.A.Zole ČL B – Doubrava 10:2 (3:1)

Domácí nastoupili v sestavě s řadou hráčů druholigového áčka s power-play od úvodních minut. Ta jim náležitě vycházela a v tréninkovém tempu zvítězili.