První se stala v sobotu odpoledne u obce Kosořice, kde došlo k čelnímu střetu dvou osobních automobilů. „Řidič vozidla Peugeot dostal na mokré vozovce v pravotočivé zatáčce smyk a přejel do protisměru, kde se střetl s vozidlem Seat. Spolujezdci z obou aut utrpěli lehká zranění,“ sdělila mluvčí středočeských policistů Markéta Johnová. Škoda na obou vozidlech byla odhadnuta na 220 tisíc.

Mnohem hůř skončil střet dvou osobních vozidel na křižovatce u Nepřevázky. „Řidič vozu Ford Focus pravděpodobně nedal při vyjíždění z vedlejší silnice přednost vozu Audi, které jelo po hlavní. Následně došlo ke střetu, při kterém jedna osoba utrpěla lehké zranění, další dvě byly zraněny těžce. Škoda byla předběžně vyčíslena na 120 tisíc korun,“ upřesnila Johnová, podle které se ani na jedné z nehod nepodílel alkohol. 

Muž se procházel po římse

Mladá Boleslav – Neobvyklé místo na procházku zvolil v neděli muž polské národnosti, který se procházel po okenní římse v prvním patře rodinného domu v Dukelské ulici. Na psychicky nemocného muže upozornila strážníky jedna ze sousedek. Poté, co se hlídka městské policie dostavila na místo a občana vyzvala, aby slezl, tak učinil. Vzhledem k jeho špatnému psychickému stavu byla na místo povolána i záchranná služba, která dotyčného převezla do nemocnice k lékařskému vyšetření. 

Ilustrační foto.
Druhá základní škola čelí personální krizi. Odchází šestnáct učitelů