Pár minut po druhé hodině odpolední začalo v úterý na rychlostní komunikaci R10, několik desítek metrů za sjezdem na Mělník, hořet osobní vozidlo. Když na místo dorazili hasiči, byl již kombík v plamenech.

Hasičům se jej podařilo uhasit během několika minut, avšak plameny vozidlo totálně zničily. Příčina je teď předmětem vyšetřování hasičů. Ze silnice pak už vozidlo putovalo na korbě odtahové služby.

Kvůli hašení a následnému odstraňování musel být provoz ve směru od Mladé Boleslavi na Prahu sveden do levého jízdního pruhu. Na místě se tak tvořily malé kolony pomalu jedoucích vozidel. Plně průjezdná pak byla komunikace před 16. hodinou.

Další nehoda se odehrála mezi obcemi Rokytovec a Pětikozly. Zde havarovala dodávka spediční firmy. Podle informací Deníku skončila bouračka zraněním, a tak na místě zasahovala i záchranná služba. Komunikace zde byla bez větších problémů průjezdná, ovšem balíky z havarovaného vozu museli pracovníci firmy přeložit do dalších vozů.

Po 16. hodině došlo k další nehodě, tentokráte u Chotětova, kde se osobní vozidlo nedobrovolně setkalo s dopravním značením. Zde však karambol skončil jen poničenou karosérií vozidla.