Podle svědka hrozilo, že spadne dolů. Na místo tak ihned vyrazila hlídka městské policie. „Při jejím příjezdu na místo, byla prohledávána oblast v okolí skalních převisů, kde byla zjištěna žena, která visela ze skály. Žena se držela pouze za větev keře již jen jednou rukou,“ vysvětlil Kubala.

Běsnění opilého muže ukončila zásahová jednotka. Chtěl vyhodit kojence z okna.
VIDEO: Opilý muž chtěl v Sezemicích vyhodit kojence z okna. Zakročila zásahovka

Strážník musel požádat o pomoc kolemjdoucího muže. Za jeho pomoci pak ženu vytáhli. Žena byla pod vlivem drog a přiznala, že chtěla spáchat sebevraždu. Proto strážník zavolal záchrannou službu, která jí na místě ošetřila a dále převezla k dalším úkonům do Klaudiánovy nemocnice na interní oddělení.

Ukradl rohožky a šel se zabít

V sobotu o něco později, po půl deváté večerní, volala na městskou policii žena, aby nahlásila, že na střechu bytového domu vylezl muž a z chodby domu ukradl několik rohožek. „Strážníci se na místě kontaktovali s dalším obyvatelem domu, který je vpustil dovnitř.

Strážníci zjistili muže odpovídajícího popisu na střeše u komína. Muž hlídce uvedl, že už mu není pomoci a že skočí dolů. Strážníci muže vtáhli do domu a pomocí služebních pout mu zabránili v dalším sebepoškozování,“ uvedl zástupce velitele městské policie Ondřej Kubala. Strážníci jej převezli do Klaudiánovy nemocnice.

Záchranáři se sebevrahem.Zdroj: Městská policie Mladá Boleslav