Místo článku v češtině na témata, která vás zajímají, si čtěte jejich anglické verze. Sledujte sebevzdělávací programy v angličtině. Místo českých zpráv si pusťte anglické. Hledejte informace, které potřebujete, v anglických verzích webů, pokud to jde. Obklopte se nenásilně angličtinou tak, jako byste byli v cizině. A o všem, co se takto dozvíte, mluvte se svým lektorem a nebo se skupinkou lidí, kteří vás mohou i opravit. Pořád vás to může stát jen chvilku denně.

Na policejní stanici
Seriál (Na)učte se anglicky: Na policii

Pokulhává-li vaše disciplína, vyhraďte si na angličtinu pravidelný čas, nejlépe zkraje dne. Budete mít pocit, že tento pro vás „ těžší úkol“ už máte za sebou jako první a nemusíte již na to myslet. A nakonec na sebe budete pyšní, že jste to zvládli. Vytrvalost, schopnost se učit z chyb a nadšení jsou nejdůležitější esence na cestě ke každému splněnému snu.

Partnerem seriálu jsou Univerzita Jana Amose Komenského Praha a škola Jazykové kurzy TANDEM.CZ, která připravuje metodickou a jazykovou část projektu.

Jak oslovit svou lásku anglicky opravdu hezky?
„I love you forever“ aneb Milostná konverzace pro začátečníky

Díky předplatnému jste získali celý seriál (Na)učte se anglicky. Další texty najdete ZDE. Těšit se můžete každý den na nové rady, zajímavosti, potřebná slovíčka i fráze.