Hrady CZ zavítají také o letošním posledním prázdninovém víkendu do našeho regionu, po Bouzově zakončí svou letošní pouť 28. a 29. srpna na Bezdězu.

„Festival letos u příležitosti svého jedenáctého ročníku návštěvníkům nabízí rozšířený páteční program s šesti koncerty na dvou pódiích, těšit se můžete také na rozšířený program pro děti, aby si na své přišla celá rodina, " láká k návštěvě Klára Mixová z tiskového servisu festivalu.

Páteční program zahájí v 18 hodin na speciálně upraveném autobusu, jenž funguje zároveň jako plnohodnotné koncertní podium, kapela Wohnout.

První festivalový den se mohou návštěvníci těšit také na Mandrage, Monkey Business, Pipes and Pints a Mydy Rabycad a tradiční karneval v maskách.

Mezi hlavní hvězdy bude patřit Tomáš Klus, který oznámil roční uměleckou pauzu, takže jde o jednu z posledních možností, jak ho vidět naživo. Tomáš Klus tvrdí, že Bezděz patří mezi jeho oblíbené hrady.

V sobotu dvě velká pódia rozezní například kapely Chinaski, No Name, Wanastowi Vjecy, Čechomor, Mig 21 či zpěvačka Anna K.

V pátek se brány Bezdězu otevřou už v 16 hodin, v sobotu potom v půl jedenácté.

„Na základě loňských pozitivních ohlasů jsou i letos na festivalu k dispozici také bezpečné, oplocené, hlídané a osvětlené VIP Hradní kempy. Ty nabídnou recepci i úschovnu s nonstop provozem, zázemí pro dobití mobilních telefonů, sprchy s teplou vodou, umývárny a sociální zařízení. I nadále bude možné stanovat zdarma ve stanovém městečku," dodává Klára Mixová.

CHCETE JÍT NA FESTIVAL ZADARMO? SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE V PONDĚLNÍM TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ BOLESLAVSKÉHO DENÍKU!