Pro čtvrtý ročník mají pořadatelé připravenu řadu novinek. Tentokrát nejde o taneční souboj v rámci jednoho divadla. Divadel je do projektu zapojeno šest. Každé z nich je prezentováno jedním hercem nebo herečkou po boku s profíky v oboru tance.

Zapojená jsou divadla: Divadlo Studio DVA, Divadlo Broadway, Činoherní klub, Městská divadla pražská, Divadlo Palace a samozřejmě nesmí chybět Městské divadlo Mladá Boleslav.

Mladoboleslavské divadlo se roztančí již počtvrté
Mladoboleslavské divadlo se roztančí již počtvrté

Finálový galavečer pak proběhne 30. listopadu od 19 hodin v prostorách Škoda Auto Muzeum Mladá Boleslav. Tanečníky pak jejich vystoupeními provede kapela Dirty Rudolph. Celý večer odmoderuje Světlana Witowská s vítězem prvního ročníku Davidem Gránským.

„Je to derniéra a premiéra, která proběhne v jednom dni. Jsme rádi, že jsme před čtyřmi lety dostali šanci tady v mladoboleslavském divadle a dneska je ten projekt už trochu někde jinde,“ uvedl Martin Šimek.

Roztančené divadlo zavítalo také do Chebu a letos ho čeká ještě Děčín. Kromě toho se akce odehraje i v Praze. Právě v hlavním městě slavní tanečníci zatančí příští rok v březnu.

Václav Jílek a Petra Stehnová reprezentují Studio DVA
Roztančené divadlo představuje první pár
Vanda Hybnerová a Martin Šimek reprezentují Městská divadla pražská spolu s Divadlem Palace
Představujeme druhý pár Roztančeného divadla
Tereza Řípová a Petr Vondráček reprezentují Divadlo Palace
Roztančené divadlo představuje už třetí pár