Forever Young, Big in Japan, Dance With Me nebo Sounds Like a Melody. To je jen náhodný výčet hitů, kterými se do dějin populární hudby zapsala německá formace Alphaville.

Ta se právě po delší odmlce vrací do České republiky, a my vám nabízíme jedinečnou šanci na tuhle hudební událost léta v našem regionu vyhrát vstupenky.

Alphaville vystoupí  ve čtvrtek 15. srpna od 20 hodin v rámci hudebního a divadelního festivalu Sedmihorské léto, který se letos v Sedmihorkách u Turnova koná už počtvrté.

Všechny akce se uskutečňují v areálu společnosti Kinghouse a motelu Even, ovšem koncert německé legendy patří k dosud největší „bombě", kterou tu mohli návštěvníci zažít.

A těší se nejen fanoušci, ale i organizátoři, kteří slibují v relativně komorním prostředí neopakovatelný zážitek.

„Z pohledu velikosti našeho areálu půjde o naprosto jedinečný, spíše komornější koncert. To bereme jako velkou devizu. Naši návštěvníci si koncert dokonale užijí, aniž by museli zažívat paniku a chaos megakoncertů. Na všechny zúčastněné čeká exkluzivní, pohodová atmosféra. Jsme přesvědčeni, že právě takový přístup k akci ocení opravdu všechny věkové kategorie," vysvětluje za organizátory Jitka Maděrová.

Čtveřice Marian Gold, Jakob Kiersch, Dave Goodes a Martin Lister odehraje v Sedmihorkách téměř dvouhodinový koncert. Ten slibuje světelnou i vizuální show a především třaskavý hudební koktejl, namíchaný jak z evergreenů, tak i novějších hitů.

Do konce prázdnin pak ještě Sedmihorské léto slibuje dva zážitky, jednak populární představení Blbec k večeři, s nímž přijede Divadlo Bez zábradlí, a sezonu uzavře 22. srpna koncert Janka Ledeckého.

V pátečním vydání Boleslavského deníku najdete soutěžní otázku a šanci vyhrát lístky na koncert Alphaville!