V majestátních prostorách zazní skladby Bacha, Bartholdyho, Slimáčka nebo Wimmera. Koncert saxofonisty Romana Fojtíčka a varhanisty Michala Hanuše začíná v 19 hodin.

Promítají na faře

Mladá Boleslav – Pochyby. Tak se jmenuje film, který dnes v 19.15 hodin promítnou na faře Římskokatolické farnosti arciděkanství Mladá Boleslav. Snímek pochází z roku 2008 a vypráví o charismatickém knězi, který se pokouší zvolnit pravidla církevní školy.

Skála jménem Kobylí hlava v Příhrazských skalách.
S odborníky projdou celé Příhrazské skály

V muzeu parkují motorky

Bělá pod Bezdězem – Muzeum Podbezdězí připravuje výstavu, která potěší všechny milovníky starších motocyklů. Od 20. dubna tam budou k vidění desítky strojů značky Jawa – ČZ, které muzeu zapůjčí sběratel Pavel Dlask. Autorem výstavy je archeolog a nadšený motocyklista Adam Kout. Motorky budou moci návštěvníci muzea obdivovat až do konce října.

Tyláci hrají v Boleslavi

Mladá Boleslav – Bakovský Divadelní spolek Tyl a boleslavské Divadýlko na dlani spolu mají letitou kulturní výměnu. Dnes večer přijedou Bakovští do divadelního sálu boleslavského domu kultury se svou úspěšnou lechtivou komedií Manželství až za hrob plnou mileneckých eskapád. Představení začíná v 19.30 hodin.

Nákres domů.
Výstavba na Štěpánce dělí Boleslav na dva tábory